Circuit

DESCRIPCIÓ CIRCUIT (Cursa 12 Km)

El recorregut  comença a la zona esportiva de Guardiola, surt del poble passant per Can Rovireta ,  entre vinyes, poc a poc  va guanyant alçada en direcció a la muntanya, passa a tocar del barri de La Rubiola i  arriba a la masia de Pereres. Tot seguit comença  la baixada, altra vegada entre vinyes i pistes boscoses el circuit baixa  per la Cigronera , la serra Gavatxa, fins arribar a uns preciosos corriols que ens portaran a la part mes baixa del circuit , just a tocar de Sant Vicenç del Morrocurt , es creua la riera i comença la pujada que passant per de Cal Costa arribarà a la carretera de l'Alsinar on començarà el tram final de baixada fins arribar de nou a la zona esportiva.

Enllaç del track per descarregar (Cursa 12 Km)

http://es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montaña/cursa-lencantada-2019-circuit-nou-31941570DESCRIPCIÓ CIRCUIT (Cursa 25 Km)

El recorregut  comença a la zona esportiva de Guardiola, surt del poble passant per Can Rovireta ,  entre vinyes, poc a poc  va guanyant alçada en direcció a la muntanya, passa a tocar del barri de La Rubiola i  arriba a la masia de Pereres. A partir d'aquest moment agaferem un estret corriol que ens portarà fins a l'Avellà (es travessant dues vegades la carretera de Font-rubí), des d'aquest punt enfilarem un corriol frondos de pujada que ens portarà fins a la pista que ens deixarà sota el Castell de Font-rubí. A partir d'aquest punt, haurem de fer una pujada bastant tècnica per tal d'admirar les runes del Castell i a través de corriols i pistes arribarem a les torres elèctriques, essent el punt més alt del circuit on es podrà gaudir  de les millors vistes del Penedès. Després agafarem un corriol vertiginós que ens durà de nou a la pista de la serra de Bolet.  Tot seguit comença  la baixada que per pistes pedregoses i corriols,  torna  a portar-nos a la  masia de Pereres, a partir d'aquí, altra vegada entre vinyes i pistes boscoses el circuit baixa  per la Cigronera , la serra Gavatxa, fins arribar a uns preciosos corriols que ens portaran a la part mes baixa del circuit , just a tocar de Sant Vicenç del Morrocurt , es creua la riera i comença la pujada que passant per de Cal Costa arribarà a la carretera de l'Alsinar on començarà el tram final de baixada fins arribar de nou a la zona esportiva.

Enllaç del track per descarregar (Cursa 25 Km)

http://es.wikiloc.com/rutas-carrera-po-montana/cursa-lencantada-2019-circuit-llarg-33437061DESCRIPCIÓ CIRCUIT (Caminada 12,5 Km)

El recorregut  comença a la zona esportiva de Guardiola, surt del poble passant per Can Rovireta.  Entre vinyes, poc a poc  va guanyant alçada en direcció a la muntanya, passa a tocar del barri de La Rubiola (fins aquest punt coincideix amb l'inici de les curses). A partir d'aquest moment, empren el retorn cap a la zona esportiva passant per la urbanització de Can Castellvi i el barri de Montjuich. Un cop passada l'estació meteorologica enfila cap a la Baltana i la Baltana Nova. Es retroba el camí de Mas Moio i es redirecciona el sentit cap al camí de Cal Guarda. En aquest punt passarem a prop de l'Ermita de Santa Polònia i cap a la Massana, per acabar entrant de nou al nucli de Guardiola i arribar cap a la zona esportiva, on hi haurà la linea d'arribada

Enllaç del track per descarregar (Caminada 12,5 Km)

https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=21243136Algunes imatges d'indrets per on transcorre la cursa:

El Castell de Font-rubí


 L'agulla

 Corriol de la Cova

Masia de Pareres

 Torrent de Valldellòs