Premsa


1a. CURSA L’ENCANTADA DE FONT-RUBÍ.

“ CURSA de muntanya per l’Alt Penedès “.

El proper diumenge dia 7 d’abril es celebrarà la 1a. cursa de muntanya, pel municipi de Font-rubí, amb una distància de 20 km.
La sortida serà a les 9 hores del matí des del Parc de la Sitjota.
El recorregut comença a la zona esportiva de Guardiola i surt cap a Can Rovireta, seguint entre vinyes cap a La Rubiola i Pereres. L’ascens culmina a Clivelleres i torna cap a Pereres. Continua cap a Sant Vicenç del Morrocurt per seguir fins a Cal Costa. Acaba a la zona esportiva altre cop.
És un recorregut circular: el punt de sortida i el d’arribada és el mateix, però no es repeteix mai cap tram del circuit.
El nombre màxim de corredors és de 200.
Hi haurà premis pels guanyadors i pels primers classificats locals, regals per tots els participants i sorteigs.
El nom de la cursa s’ha triat perquè fa referència a una antiga llegenda del municipi.
Des de la comissió organitzadora de la cursa i la Regidoria d’esports de l’Ajuntament de Font-rubí es vol animar a tothom a participar-hi, ja sigui corrent per la muntanya del municipi o col·laborant en les diferents tasques que comporta un muntatge d’aquest tipus.
Ganes no en falten i il·lusió tampoc.
Esperem que hi hagi molts corredors i molts acompanyants disposats a conèixer el nostre municipi i a gaudir-lo.
Bona cursa!!!!
Ja hem triat el que serà la imatge (logo) de la nostra cursa en aquesta i futures edicions:


(Presentat per Enric Bages)

Altres opcions presentades:

(Presentat per Lluís Ortega Valls)

(Presentat per Enric Bages)


DIVENDRES, 08 MARÇ 2013 11:33

Font-rubí estrena cursa de muntanya a l'abril

El corriol de la cova forma part del recorregutEl corriol de la cova forma part del recorregut
El proper diumenge 7 d'abril es disputarà la primera edició de la Cursa de Muntanya de l'Encantada de Font-rubí. És una cursa de 20 quilòmetres i 650 metres de desnivell organitzada per l'Ajuntament de Font-rubí, limitada a 250 corredors per tal de gaudir de la natura i de l'esport. La sortida serà a les 9h del matí i al finalitzar la carrera s'obsequiarà a tots els participants amb un lot de productes típics del municipi i una botifarrada.
El preu de la inscripció és de 15 euros per atletes federats i 18 euros per la resta.
decrease font sizeDIMARTS, 09 ABRIL 2013 05:32

David Pardo i Eli Amat s'imposen a Guardiola

133 corredors van acabar la cursa133 corredors van acabar la cursa
Aquest diumenge es va estrenar a Guardiola la Cursa de Muntanya de l'Encantada, un recorregut d'exigència mitjana de 21,9 km que transcorria per multitud de corriols i pistes del municipi amb un desnivell positiu de 700 metres. La prova la van finalitzar 133 dels 150 corredors inscrits.
El guanyador en categoria masculina va ser en David Pardo (Evasion Running) amb 1h 36m 42s, seguit d'en Cesar Hernández (Guils de Cerdanya) amb 1h 37m 44s i en Gerard Gil (UEC Anoia) amb 1h 38m 30s.
Per altra banda, en categoria femenina, la guanyadora va ser l'Eli Amat (Esportiu Penedès) amb 2h 13m 54s, seguida de la Maria Cabré (Pupas VLB) amb 2h 17m 00s i la Lola Matas (Sant Cugat Sesgarrigues) amb 2h 25m 23s.
Com a primers atletes locals van arribar en Tonet Sanchez amb 1h 58m 00s i la Mireia Rovira amb 2h 57m 35s. Cal destacar, tot i la seva duresa, la bona acollida que va tenir el recorregut entre tots els participants, fet que garanteix la continuitat en els propers anys.