Circuit

DESCRIPCIÓ CIRCUIT (Cursa 12 Km)

El recorregut  comença a la zona esportiva de Guardiola, surt del poble passant per Can Rovireta ,  entre vinyes, poc a poc  va guanyant alçada en direcció a la muntanya, passa a tocar del barri de La Rubiola i  arriba a la masia de Pereres. Tot seguit comença  la baixada, altra vegada entre vinyes i pistes boscoses el circuit baixa  per la Cigronera , la serra Gavatxa, fins arribar a uns preciosos corriols que ens portaran a la part mes baixa del circuit , just a tocar de Sant Vicenç del Morrocurt , es creua la riera i comença la pujada que passant per de Cal Costa arribarà a la carretera de l'Alsinar on començarà el tram final de baixada fins arribar de nou a la zona esportiva.

Enllaç del track per descarregar (Cursa 12 Km)

http://es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montaña/cursa-lencantada-2019-circuit-nou-31941570DESCRIPCIÓ CIRCUIT (Cursa 25 Km)

El recorregut  comença a la zona esportiva de Guardiola, surt del poble passant per Can Rovireta ,  entre vinyes, poc a poc  va guanyant alçada en direcció a la muntanya, passa a tocar del barri de La Rubiola i  arriba a la masia de Pereres. A partir d'aquest moment agaferem un estret corriol que ens portarà fins a l'Avellà (es travessant dues vegades la carretera de Font-rubí), des d'aquest punt enfilarem un corriol frondos de pujada que ens portarà fins a la pista que ens deixarà sota el Castell de Font-rubí. A partir d'aquest punt, haurem de fer una pujada bastant tècnica per tal d'admirar les runes del Castell i a través de corriols i pistes arribarem a les torres elèctriques, essent el punt més alt del circuit on es podrà gaudir  de les millors vistes del Penedès. Després agafarem un corriol vertiginós que ens durà de nou a la pista de la serra de Bolet.  Tot seguit comença  la baixada que per pistes pedregoses i corriols,  torna  a portar-nos a la  masia de Pereres, a partir d'aquí, altra vegada entre vinyes i pistes boscoses el circuit baixa  per la Cigronera , la serra Gavatxa, fins arribar a uns preciosos corriols que ens portaran a la part mes baixa del circuit , just a tocar de Sant Vicenç del Morrocurt , es creua la riera i comença la pujada que passant per de Cal Costa arribarà a la carretera de l'Alsinar on començarà el tram final de baixada fins arribar de nou a la zona esportiva.

Enllaç del track per descarregar (Cursa 25 Km)

http://es.wikiloc.com/rutas-carrera-po-montana/cursa-lencantada-2019-circuit-llarg-33437061DESCRIPCIÓ CIRCUIT (Caminada 10 Km)

El recorregut  comença a la zona esportiva de Guardiola, surt del poble passant per la Carrerada durant 1 km.  Entre vinyes, poc a poc  va perdent alçada en direcció a la barriada de la Fanga. A partir d'aquest moment, empren un bonic passeig pel torrent per arribar al km 5 on hi haurà l'avituallment. Un cop passat aquest avitullament iniciarem el retorn cap al poble passant per l'altra vessant del torrent i retornant per la Carrerada per acabar entrant de nou al nucli de Guardiola i arribar cap a la zona esportiva, on hi haurà la linea d'arribada.

Enllaç del track per descarregar (Caminada 10 Km)

https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/caminada-encantada-font-rubi2020-test-2-44556383Algunes imatges d'indrets per on transcorre la cursa:

El Castell de Font-rubí


 L'agulla

 Corriol de la Cova

Masia de Pareres

 Torrent de Valldellòs