Reglament Cursa

REGLAMENT DE LA CURSA1.- Pot participar en aquesta cursa tothom que ho desitgi,  sense distinció d'edat o sexe,  sempre que acceptin i respectin el present reglament. ( Els menors d'edat necessiten permís patern/matern).
2.- La distància es de 25 km la cursa llarga  amb un desnivell acumulat de 1662m (sent el punt més alt a 774m i el més baix a 286m) , 12 km la cursa curta amb un desnivell acumulat de 584m (sent el punt més alt a 477m i el més baix a 286m) i finalment 10 km la caminada amb un desnivell acumulat de 288m (sent el punt més alt 308m i el més baix a 231m)
3.- La cursa es farà el dia 29 de Març del 2020 , el lloc de sortida i arribada estarà situat a la Zona Esportiva de Guardiola de Font-rubí. La sortida es donarà a les 9:30 del matí. El temps màxim per completar la prova, serà de 4 hores.
4.- Les inscripcions s'hauran de fer a través de la pàgina web de la cursa, a partir del dilluns 20 de Gener. Fins a un màxim de 300 corredors inscrits (200 cursa 12 km i 100 cursa 25 km) i un màxim de 200 caminadors, seguint estrictament l'ordre d'inscripció.
5.- A partir del dia 20 de gener del 2020, la inscripció tindrà un preu de 16 euros per la cursa curta (12km) i de 20 euros per la cursa llarga (25km)(en aquest preu esta inclosa una assegurança d'accidents obligatòria). La caminada tindrà un preu de 6 euros. (només tindran dret a dorsal, caminada i esmorzar i no serà competitiva). Hi haurà la possibilitat de fer la caminada amb gossos lligats dins de la modalitat "PET FRIENDLY"
6.- Cronometratge controlat mitjançant el sistema Dorsalxip Xipwin (xips no retornables incorporats en el dorsals). Els dorsals han de ser ben visibles.
7.- Les categories dels inscrits, seran les següents:
                JÚNIOR:  de 14 a 20 anys
                SÈNIOR:  de 21 a 39 anys
                VETERÀ: de 40 a 49 anys
                MÀSTER: de 50 a 59 anys
                SUPERMÀSTER: 60 anys o més
               
8.-Hi  haurà premi per els 3 primers de la general  i per el primer de cada categoria, tant en categoria femenina com masculina.
Els premis no són acumulables
Premi especial per el primer corredor local ,  tant en categoria femenina com masculina.
** Es consideren locals les persones empadronades al municipi .
La cursa és puntuable per la    VIII LLIGA DE CURSES DE MUNTANYA GRAN PENEDÈS tant la cursa de 25 km com la de 12 km
9.- Pel sol fet d'inscriure's, tots els participants rebran un obsequi de la cursa.
10.- Hi haurà tres avituallaments líquids i sòlids durant la cursa i també a l'arribada.
11.- Esmorzar per a tots els corredors a l'arribada.
12.- Es disposarà de servei de guarda-roba a la zona de sortida / arribada.
13.- Mitjançant la presentació del dorsal, tots els atletes podran accedir a les instal·lacions i gaudir de vestidors i dutxes.
14.-Serà motiu de desqualificació:
                Finalitzar la proba mes tard de l'hora de tancament de l'arribada.
                No passar per tots els controls.
                No portar el dorsal de forma visible, per facilitar la tasca dels controls.
                No tenir cura de l'entorn per on es desenvolupa la cursa
                No prestar auxili a qualsevol participant que hagi tingut algun tipus d'accident.
15.-Els participants que decideixin abandonar, tindran que comunicar-ho al control o membre de l'organització mes proper.
16.- Drets d'imatge, "el sol fet d'inscriure's a la Cursa L'Encantada de Font-rubí, autoritza expressament a l'organització a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment, de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut i desconegut, així com en materials de promoció o publicitari produïts i difosos a tot el món, durant el període màxim establert per la legislació actual i futura, els reglaments i els tractats en vigor, inclosa la possible prorroga un cop finalitzat el període previst".
17.-Els participants permeten explícitament que el seu nom,cognom,sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d'inscrits, així com a les de resultats.
18.- El participant accedeix a la cessió de les seves dades a l'organitzador d'aquesta competició,aixi com als organitzadors de la VIiI Lliga de Curses de Muntanya Gran Penedès, per a la gestió de les classificacions.
19.- Las condicions meteorològiques desfavorables, ( vent, pluja, boira, neu etc..)no suposaran en cap cas la suspensió de la prova.
En cas de condicions meteorològiques extremes, la organització prendrà la decisió que cregui mes convenient, d'acord amb el servei s d'emergències oficials.
20.- La recollida de dorsals, es podrà fer el dia de la cursa de 8 a 9 del matí a la mateixa zona de sortida. 
21.- Hi haurà servei de massatges pels corredors un cop acabada la cursa.
22.- Cada corredor participa en la cursa sota la seva responsabilitat, i cada participant assumeix personalment possibles riscos que la seva participació implica sobre ell mateix o sobre terceres persones. L'organització no fa responsable dels accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pugui ocasionar als inscrits o sobre terceres persones, abans, durant o després de la mateixa. No obstant això, l'organització disposarà de servei sanitari per a possibles urgències. El preu de la inscripció inclou la corresponent assegurança d'accidents.